СТРАХОТЕН ОТЧЕТ РАЗСЛЕДВАНЕ

Забранено е да се говори за това лекарство за стави!

(!!!) Тази статия може да бъде премахната по всяко време, така че, моля, прочетете я внимателно!
И. Белчев
Как ставните проблеми станаха тема номер едно в България?
Всяка МИНУТА двама души в света стават инвалиди, защото не са започнали да лекуват ставите си навреме.
Отминаха дните, когато лекарствата бяха създадени, за да ЛЕКУВАТ. Бизнес ерата настъпи. Учените и лекарите бяха заменени от мениджъри и рекламисти.
Сега лекарствата се приготвят така, че не дай Боже да не излекуват напълно човека. Временно облекчаване на симптомите – да! Пристрастяване - разбира се! Развитие на нови болести - определено! Това са истинските цели на съвременната медицина.
На пръстите на едната си ръка можете да преброите учените, които разработват лекарства и които действително лекуват болести и трайно облекчават болките в ставите. Но тези ресурси са предназначени да се превърнат в "количествени" стоки, защото масовото им производство не е печелившо за никого! Нито лекари, нито други институции, и дори, не дай си боже, аптеките.
Цялата бизнес медицина се въоръжи срещу едно уникално лекарство. Лекарите убийци се ядосват, когато чуят името "Colladiox Pro". Те знаят, че Colladiox Pro ще ги лиши от лична печалба и ще прекрати способността им да измъкват пари от пациентите.
Защо ме болят ставите?
Главният специалист по лечение на стави и гръбначен стълб в България се съгласи да ни разкрие най-страшната тайна на аптечната мафия и бизнес лекарите. Никога няма да чуете тази тайна нито в държавна болница, нито в скъп частен медицински център.
Илиян Цветков.
Професор, доктор на медицинските науки, ръководител на катедрата по клинична микология на Държавния медицински университет.
Носител на наградата "Медицинско постижение на десетилетието". Той е автор на първия иновативен инструмент "Colladiox Pro" за клиничния опит на артроза, артрит, остеохондроза и болки в ставите с нова етиология. Голям експерт. Натуропат.
-Д-р Цветко, здравей и благодаря, че говориш за нашето списание! Кажете ни каква е тайната, старателно скрита от лекарите и аптечната мафия?
- Основната мистерия е ПРИЧИНАТА за болките в ставите. Никой корумпиран лекар няма да ви каже истината ЗАЩО БОЛЯТ СТАВИТЕ. Причината е проста и ясна е през 1989 г., но тогава бившата държава започва да се разпада и те се опитват да забравят за уникалното откритие.
От 90-те години на миналия век западните фармацевтични компании наводниха България. Пазара с неговите безполезни и често опасни лекарства. За тях това откритие е като кост в гърлото, и всяка година те харчат милиони долари, така че, не дай си Боже, никой учен или лекар да не говори за това откритие пред обществеността.
– Разкажете ни нещо за това уникално откритие! Защо наистина болят ставите?
Основната причина за заболяванията на ставите и гръбначния стълб е "замърсяването" на лимфната система на тялото.
Тази теория е предложена през 1977 г. от местния невролог Каложан Минчев. През 1989 г. е извършено първото клинично изпитване в Научноизследователския институт в София експеримент в света за пречистване на човешка лимфна течност.
В резултат на експеримента беше доказано, че след очистване на лимфата от 83-97%, скоростта на възстановяване на ставната тъкан (хрущяли, кости, нерви) се увеличава 11 пъти!
Представете си проста ситуация:
Какво се случва, ако не смените маслото в двигателя на колата си? Просто е! Ще става все по-зле и по-зле. Частите на двигателя ще се повредят и ще станат безполезни.
Същото е и с нашата лимфна течност. Замърсяването и токсините, които се натрупват в лимфната система с годините, тровят тялото. Първи са засегнати ставите и гръбначният стълб. Тъй като хрущялът е много чувствителен към примеси, които могат да бъдат част от лимфната течност.
Мръсната лимфа причинява:
 • Възпаление на ставите (артрит, подагра)
 • Разрушаване на хрущяла (артрит, херния, протрузия)
 • Натрупване на сол (остеохондроза)
 • "Изсъхваща" ставна течност
 • Костна дистрофия (остеопороза)
В 9% от случаите замърсяването на лимфната система причинява онкологията. "Мръсната" лимфа е основният фактор за развитието на саркома - тумор на съединителната тъкан и костния мозък.
Лечение на ставите, какво не трябва да се обсъжда?
- Разкажете ни за уникалната разработка на вашия екип - "Colladiox Pro". Вярно ли е, че една терапия с тези капсуливъзстановява дори ставите, за които сте загубили надежда?
- Да, така е, ако го използвате ЕЖЕДНЕВНО в продължение на 1,5-2 месеца ставите ви ще са като нови и ви гарантирам.
Colladiox Pro е уникална разработка на нашия институт за прочистване на лимфата от токсини и иницииране на регенерация на ставите. Colladiox Pro е смес от естествени съставки. В правилните пропорции те активират клетъчните процеси на регенерация и обновяване на ставната тъкан.
Colladiox Pro е естествен активатор на клетъчното възстановяване на ставите и хрущялите.
Например, съставът на капсули включва колаген и витамин D. Това е невероятен естествен лимфен дренаж. Има способността да абсорбира, има способността да събира като гъба замърсяванията от лимфата.
Само 10 грама колаген и витамин D премахва 75-90 грама токсини от лимфата.
Най-важното е, че Colladiox Pro не лекува конкретно заболяване, а почиства лимфната система, осигурява хранителни вещества на хрущяла и костната тъкан. Активира възстановителния механизъм на организма, подпомага самовъзстановяването.
Може да се каже, че терапията с Colladiox Pro е много подобна на терапията със стволови клетки, само че без грубата намеса в човешката ДНК.
Това е основната разлика от продуктите на химическа основа. Химията принуждава тялото да постигне краткотраен резултат, но уврежда и други органи. Фармацията се занимава с последиците, като пренебрегва причините. Опитва се да постави каруцата пред коня.
Colladiox Pro е напълно натурален, хармоничен с тялото и не ви кара да правите нищо против волята си. Напротив, подкрепя и помага по всякакъв начин, засяга основата на основата - лимфната система.
Colladiox Pro елиминира:
 • артрит и артроза на различни стави: раменно-скапуларна периартроза, артрит, епикондилит, подагра;
 • остеохондроза на гръбначния стълб с рефлексен радикуларен синдром, засягащ цервикалната, гръдната или лумбалната част;
 • деформираща остеоартроза;
 • коксартроза;
 • бурсит;
 • миозит;
 • ревматизъм;
 • разкъсвания и издатини на гръбначния стълб;
 • паратенонит;
 • тендинит;
 • болест на Бехтерев.
Излекувайте ставите си само за 45 дни!
- Колко време отнема възстановяването на ставите с Colladiox Pro?
- Средно от 45 до 60 дни. Необходимо е да се прилага Colladiox Pro търпеливо и редовно, ефектът няма да бъде мигновен. Средно са необходими 1,5-2 месеца, за да получите кумулативната доза и да започнете процеса на възстановяване.
След това процесът протича сам. Започва естествен процес, самовъзстановявайки се, хрущялната тъкан получава нови клетки и започва да се регенерира, подпомагайки процеса на възстановяване с години.
Това, което се нарича "тъканно дишане", е когато тъканите приемат толкова храна, колкото им е необходима.
След два месеца терапия с Colladiox Pro можете да забравите за болките в ставите, гърба, гръбначния стълб и неравностите за следващите 10 години.
Разбира се, всичко зависи от вашия начин на живот, хранене и лоши навици. Но за обикновения човек, който не е алкохолик или професионален спортист, Colladiox Pro идва със 7-10 години гаранция.
Значението на действието навреме
Имаше един пациент, само на 59 години. В продължение на около 20 години той страда от остеохондроза на шията, постоянно главоболие, пулсиращо усещане под брадичката, пулсиращо под лопатката. Както и натиск. Общо взето имаше всякакви усложнения.
Обърна се към мен за съвет, погледнах рентгена, изписах му Colladiox Pro, казах му да го използва 45 дни и да дойде отново на рентген на шията.
За съжаление, той не е имал време да започне лечението. Colladiox Pro изчезна, преди да поръча. И буквално седмица по-късно той случайно обърна главата си и измести прешлен, който притисна цервикалната аорта. Той получи инсулт. Той оцелява, но цялата дясна страна на тялото му остава парализирана.
Ако Colladiox Pro е в черния списък на всички фармацевти, откъде мога да го купя?
- Опитахте се да уредите продажбата на Colladiox Pro чрез аптеки, защо не успяхте?
- Отидох на среща с търговския мениджър на голяма верига аптеки. Тоя такъв безсрамник, дето нищо не разбира от медицина, но ми казва високомерно - човече, не ми разваляй настроението, не ми трябват ничии лекарства. Махай се, казва, не се забърквай. Не искам да продавам такива лекарства.
Целият фармацевтичен пазар отдавна е разделен от международни корпорации. Дават големи подкупи, за да не дай Боже да нямат конкуренция дори в най-малката форма. Плащат на всички. Фармацевти, лекари, някои учени, чиновници, политици.
Хора от аптечния сектор ми казаха, че нашият Colladiox Pro е в черния списък на всички аптеки в България. Продавачите са специално обучени да опетнят лекарството, ако клиентите попитат за него.
Затова можете да поръчате Colladiox Pro само от производителя онлайн. Решихме, че това е най-добрият начин. Поръчвайки директно от производителя, вие гарантирано ще се предпазите от закупуване на фалшив продукт. Второ, без цените на посредниците спекуланти, цената е три до пет пъти по-евтина при онлайн поръчка!
Данък за богатите
- Знаем, че един месечен курс с Colladiox Pro в клиника в София струва много. Откъде идват тези цени?
- Нашият отдел продава Colladiox Pro на частни клиники на максимални цени. Наричаме го справедлив данък. Той ни позволява да финансираме изследвания и да продаваме Colladiox Pro на обикновени хора на достъпна цена.
Богатите хора, които могат да платят цената, се лекуват в скъпи клиники. За тях 700-800 лева са малко.
Всъщност ние субсидираме разходите за производство на Colladiox Pro за обикновения човек за сметка на частните медицински центрове. И това според мен е голямо предимство.
Това е по-добре, отколкото да продаваш на фирми с отстъпка на едро, пак да крадеш от обикновените хора. Ние правим обратното. Нека богатите плащат повече, а обикновените хора плащат по-малко. Мисля, че това е справедливо.
-Точно така, съгласен съм. И така, какви са ползите от Colladiox Pro за обикновения човек?
- Имаме много категории граждани, които могат да получат Colladiox Pro за 55 KM на страхотно действие, което направихме възможно по описания по-рано начин.
Така че не отлагайте, поръчайте Colladiox Pro сега. За съжаление тази социална програма няма да продължи дълго.
Тази година Colladiox Pro беше произведен в по-малки количества от обикновено и по-голямата част от него остана в склада на нашата клиника.
Кой може да купи „Colladiox Pro“ за 67   BGN ?
 • Жени над 45 години;
 • Мъже над 41 години;
 • Хора с увреждания от I-II група независимо от възрастта;
 • Ветерани от войните и демобилизирани бойци;
 • Всички жители на България над 37 години.

Побързайте да направите поръчката си, преди отстъпката да бъде предадена на следващия читател, вашата уникална оферта изтича за:

:

Благоприятно!
134   BGN 67   BGN
134   BGN 67   BGN

Остават x бройки

КОМЕНТАРИ:

Ива
Просто използвам тези естествени лекарства, които не съдържат никакви химикали. Някой има ли опит с това?
Димитър
Г-жо Ива, поръчах го, ползвах го около месец и половина и преминах през цялата терапия. Възстановиха ми ставите, ходих и на рентген, лекарят беше малко шокиран и дори попита къде и как съм възстановил ставите си.
Ани
Ползвам го от месец. Имам артроза 1-ва степен 😞😞 лекарите ми казаха, че трябва да се оперираме, няма друг начин. Разбира се, че не се съгласих, защото не мисля, че някой иска да се оперира. Аз също бях много уплашен, така че не исках. Но след като използвах тези капсули, получих главоболие. Вярно, не очаквах ставите ми да се възстановят напълно, но повярвайте ми, болките изчезнаха напълно. Ходих на лекар, направих преглед и всичко беше наред.
Мартин
Открих Colladiox Pro в един от форумите за проблеми със ставите. Мнозина се хвалят с резултатите. И аз реших да поръчам. Използвам го само от 3 дни и виждам очевидно подобрение. Болката изчезна напълно, все още съм леко подута, но много по-малко от преди. Ще се свържа с вас след като свърша лечението, но засега съм много доволен.
Симона
Този продукт също ми хареса. Първо взех някакви химически терапии :/ . Но изведнъж те спряха да работят. Отидох при моя приятелка и тя ме посъветва да опитам новия Colladiox Pro. Colladiox Pro ми помогна от първия курс на приложение. Болката изчезна почти веднага, но направих едно лечение, както ми препоръча. Три седмици по-късно забравих колко ме боли. Чувствам се страхотно, сякаш отново съм млад!
Йован
Съседът ми, който е на 72 години, често се оплакваше от гърба си. Но миналия месец го видях активен и щастлив. Каза, че използва Colladiox Pro, че внукът му го е донесъл отнякъде.
Мария
Аз също имам положителен опит с продукта Colladiox Pro. Постоянно бях на инжекции и след като използвах Colladiox Pro в продължение на един месец, летя из къщата като птица!
Светлена
Поръчах моята като част от специална оферта. Обещаха да го доставят до 5 дни, мога да го взема от пощата. Очаквам с нетърпение. Цената е само 55 KM И е наистина достъпна. За тези, които се колебаят, нека изчислят, че е приблизително ЕДНА МАРКА на ден. В замяна имате излекувани стави или гръб.
Елена
Този продукт също ми хареса. Първо взех етодолак, мелоксикам, след това цеторол. Но изведнъж те спряха да работят. Отидох на лекар и тя ме посъветва да опитам новия Colladiox Pro (докторката беше млада, сигурно още вярва, че лекарството трябва да помага на хората, а не да ни източва пари!). Colladiox Pro ми помогна от първия курс на приложение. Болката изчезна почти веднага, но направих едно лечение, както ми препоръча лекарят. Три седмици по-късно забравих колко ме боли. Чувствам се страхотно, сякаш отново съм млад!
Mirnes
Цял живот съм имал болки в гърба. Това е наследствен проблем. Ходила съм вече на масажисти, лечители... Последните години имах проблеми дори с връзването на връзките на обувките си. Четох много за Colladiox Pro, но ме беше страх да го поръчам. Сега съжалявам, че не започнах да го използвам по-рано. Гърбът ми не е бил в такава добра форма откакто бях на 17! Съветвам ви да опитате. Пожелавам ви успех.
Алекс
Отлично лекарство! Използвам го само от седмица и вече усещам облекчение.
Ирена
Предполагам, че нашите експерти са много добри в ограбването на хората. Парите са единственото нещо, което ги интересува. На всеки шест месеца получавах инжекция. Миналата есен ми предписа толкова много неща, че ме беше страх да започна лечение. Тя дори не взе предвид, че имам други заболявания и възможни странични ефекти. Тя не се интересуваше и ми даде само рецепта за продукт, който познаваше. Може би другите лекари са различни, не съм сигурен. Здравеопазването ни е кофти. Радвам се, че има достъпна европейска марка!
Далила
Чета ревюта за продукта Colladiox Pro в немски форуми, направени от немци, разбирам, че са на изчерпване! Слава богу, успях да поръчам за 67   BGN . По телефона ми казаха, че все още има много малко артикули в наличност. Напред България!
Пламена
Няма да повярвате, аз също имам проблеми с гърба, постоянно съм уморена и загубих вяра в живота, бях отчаяна. И тези капсули смята за чудо.

Никола
Добър ден на всички! Аз съм на 68 години. Помолих дъщеря ми да напише нещо тук за мен. Аз съм човек от село и цял живот съм работил на нивата. Преди имаше повече работа, сега няма кой. Когато се пенсионирах, започнаха болките в ставите. Всичко ме болеше: гърба, кръста, бедрата, коленете, ставите. Преди плачех от болка, без майтап. Веднъж лежах на двора половин ден, докато дойде дъщеря ми и ми помогна да стана. В болницата ми казаха, че имам артроза на китката и ми дадоха някакви безполезни гелове и това беше. Тогава прочетох за тези капсули и помолих внучката си да го поръча онлайн. Аз самият не знам това. Започнах да разтривам гърба й и болката бавно изчезна; Можех да се движа нормално из къщата. 2 месеца след като започнах да приемам това лекарство, ставите вече не ме болят! Благодарение на този билков състав ми върна нормалния живот.
Магдалена
Седя през цялото време на работа и в края на деня не мога да изправя гърба си и ставите ми са изтръпнали. Използвам капсули от месец, ефектът е невероятен - освежава и след известно време болката намалява и отново мога да се движа нормално и да работя в къщи!
Марко
Честно казано, в началото не вярвах в това действие. Но реших да рискувам и да опитам. Резултатът ме изненада и не чаках повече. Това ми хареса!


Остават само: xброя

на склад

Colladiox Pro Е РЕШЕНИЕТО ЗА ВСИЧКИ ВАШИ ПРОБЛЕМИ

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА